Allegri bën gati kurthin e radhës

Alegri ka dalë në konferencë për shtyp dhe ka sqaruar dëmtimet dhe i ka dhënë përgjigje disa pikëpyetjeve të gazetarëve. Ajaksi? “Ata nuk kanë se çfarë të humbasin në transfertë. Duhet të kemi një respekt të madh për ta dhe të bëjmë mirë në ndërtimin e lojës. Të pafatët? “Kielini është duke u përmirësuar, por nuk do … Read moreAllegri bën gati kurthin e radhës