Benvenuto Mister! Edy Reja trajeri i ri kuqezi

Benvenuto Mister! Edy Reja trajeri i ri kuqezi

Tashmë është çdo gjë zyrtare, trajneri i ri i Kombëtares shqiptare do të jetë Edi Reja. Takimi vendimtar mes paleëve pritet të mërkurën siç ben me dije “Sky Sports”.

Dinastia e trajnerëve italianë në stolin e Shqipërisë do të vazhdojë dhe të mërkurën do të ketë një takim zyrtar mes palëve në Tiranë për të përcaktuar detajet dhe kohëzgjatjen e marrëveshjes.

Federata do të donte një kontratë dy vjeçare, ndërsa Reja do të donte të lidhej fillimisht për nje vit.