Nëse do përmendnim emrin Federico Bonazzoli, pakkush do të përgjigjej brenda pak sekondave se kush është.

Por nëse do të thonim që është futbollist, të paktën prej emrit do të kuptohej që është italian e dikujt mund t’i kujtohej se luan te Spali, në Serie A.

Sulmuesi 20-vjeçar, aktualisht i huazuar nga Sampdoria, nuk e ka gjetur ende rrugën e golit, edhe pse në fillim të karrierës së tij sportive, gjithsesi, si shumë futbollistë të tjerë ka goditur në shenjë kur bëhet fjalë për çështjet jashtë fushave të blerta.

Angela Nasti quhet partnerja e tij, me të cilën formon një kopje, që deri më tani rezulton me një lidhje të kënaqshme dhe të vazhdueshme. Ajo është një modele, tejet sensuale dhe me forma të lakmueshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here