Një ngjarje e rallë ka ndodhur në Kolumbi, ku futbollisti i ekipit të Atletico Junior, Teofilio Gutierrez ka ngacmuar të dashurën e shokut të tij të skuadrës, Roberto Ovelar.
Lajmi u bë publik dhe nga mediat atje, të cilat publikuan edhe bisedat telefonike të Gutierrezit me bashkëshorten e Ovelarit, Gladis Ortegan.

Pas bërjes publike të këtij lajmi, Roberto Ovelar mori vendimin që të largohej nga klubi i tij. Të gjithë prisnin që Ovelar të reagonte ndaj shokut të ekipit, por veprimi i tij, i çuditi të gjithë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here