“Ju mund ta shihni atë në një krahasim ndërkombëtar: Bundesliga duhet të arrijë në majë përsëri. Gjithashtu duhet të ketë guximin për të përmirësuar gjërat. Kjo nuk është një ndotje e produktit të vet, kur dikush përpiqet t’i emërojë gjërat analitikisht dhe faktikisht në mënyrë që të fillojë zhvillimin. Por, ku është ai që me të vërtetë mund të gjykojë, kush e vendos gishtin në plagë? Nuk e shoh atë në ligë”” fillon të thotë , ish-drejtori sportiv i Bayern Munchen. Ai kërkon që të parandalojë ndryshime negative në kampionatin gjerman.

Më tej ai vijoi të flasë për kualitetin e futbollit të Bundesligës: “Duhet një qasje e re për mënyrën se si luhet futbolli. Për të luajtur me topin, duhet të krijohen kushtet për këtë. Nëse kjo ka të bëjë me mbrojtjen dhe duke luajtur prapa dhe hapësira të mëdha që nuk janë aty, atëherë do të jetë e vështirë “.

Dominimi kombëtar i Bayern Munchen nuk kishte sesi të kalonte pa u komentuar nga Sammer, i cili ia adreson suksesin dy personazheve: “Uli Hoeness dhe Karl-Heinz Rummenigge, janë inxhinierë në punë, ata e kuptojnë futbollin në një mënyrë që ajo është një përparësi e madhe. Ata e shpëtuan tërësisht klubin në anë financiare”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here