Sunday, December 17th, 2017

Marketing

LajmeSPORT.com është një ortak ideal për subjekte të cilat punojnë me të rejat e fundit nga sporti (ne shtyp, në radio,internet etj…), si dhe për të gjitha kompanitë që përfshijnë marketingun online dhe besojnë në internet jo vetëm si media por edhe si mjet i fuqishëm dhe efektiv i të bërit biznes

• Përse duhet reklamuar në portalin LajmeSPORT.com ?

Web-faqja, LajmeSPORT.com është një portal i ri por shumë i vizituar me 100-150 mijë vizitorë në ditë me diku rreth 350 mijë faqe të klikuara në ditë.
Duke u reklamuar në LajmeSPORT.com, për një kohë të shkurtër, ju do ta rrisni dukshëm vizitueshmërinë e faqes suaj të internetit dhe do t’i njoftoni konsumatorët me produktet dhe shërbimet tuaja
Portali jonë është shumë i vizituar në Shqipëri, Maqedoni, Mal i Zi dhe sidomos Kosovë dhe kudo ku ka shqiptarë

• Në figurat e mëposhtme, ilustrohet se ku do të vendoset reklama juaj, me dimensione të ndryshme:

                    Demo                                                  Demo                                                  Demo

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Statistikat e LajmeSPORT.com, në një muaj:
 
 

 

Nëqoftëse jeni të interesuar, kontaktoni:

      044 639 775

   lajmesport-ks@hotmail.com

lajmesport-al@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Nese keni dicka per te komentuar ju lutemi bejeni ne hapesiren me poshte . Gjithashtu mund te perdorni butonat Like, Tweet, Google +1

Lajmet e Fundit

Advertisements

RSS Mirror Quiz Crossword