Çështja më e debatuar në kampionatin shqiptar, padyshim për vitin 2017 ka qenë heqja e titullit të Skënderbeut, pra pezullimi i tij, dhe sezoni 2015-2016 ende nuk njeh triumfues. Partizani pret, ndërsa skuadra korçare e ka çuar çështjen në CAS, aty ku pret vendimin final.

Sipas njoftimeve të fundit dhe mesazhit të mëposhtëm, Gjykata e Arbitrazhit Sportiv në Lozanë ka sqaruar se palët: Skënderbeu dhe FSHF do të paraqiten në gjyq më 22 janar, ku do të merret dhe vendimi final.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here