Masiviteti në futboll po shfaqet edhe në klasën e arbitrave, teksa gjithnjë e më shumë po shtohen femrat që marrin përsipër të bëjnë drejtësi në një ndeshje futbolli.

Gjithsesi, disa prej tyre nuk tërheqin vëmendjen vetëm duke gjykuar një ndeshje futbolli, por edhe me format e tyre seksi dhe tërheqëse. Më poshtë po ju prezantojmë me 4 prej arbitreve femra, që vështirë se të lënë të përqendrohesh te ndeshja.

1. Fernanda Colombo Uliana – Brazil

2. Claudia Romani – Itali

3. Elena Tambini – Itali

4. Aurélie Sarà Bollier – Zvicër

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here