Sunday, December 17th, 2017

Qarabag

Formacionet zyrtare: Qarabag – Chelsea

Qarabag dhe Chelsea takohen prej orës 18:00 në Ligën e Kampionëve. Tani janë publikuar edhe formacionet zyrtare, përcjellë “Lajmi.net”. Qarabag: Sehic, Garayev, Medvedev, Michel, Ndlovu, Madatov, SSedygov, Almeida, ...

More Qarabag News

Reklame

Lajmesport TV

Game Answers sites

Archives