Sunday, December 17th, 2017

FFK

FFK reagon për Feronikelin e shpartalluar, kjo është kërkesa e fundit

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ditë më parë kishte kërkuar dorëheqjen e kryetarit të klubit, Ekrem Elshani, gjë që edhe ka ndodhur, por pas ...

More FFK News

FFK mbajti tubimin përkujtimor për Domin dhe Ramën

Për këtë ishin ftuar përfaqësues të familjes Rama e Domi si dhe gjithë ish-futbollistët e brezit të artë. Në fillim duhet cituar ...

Reklame

Lajmesport TV

Game Answers sites

Archives