Neymar u transferua te PSG, nga Barcelona, për 222 milionë euro, gjatë merkatos së verës.

Të francezët, Neymar përfiton 30 milionë euro në sezon, duke u bërë kështu lojtari më i paguar i skuadrës.

Nëse e zbërthejmë pagën e brazilianit, atëherë ai fiton 2.4 milionë euro në muaj, 573 mijë euro në javë, 81 mijë euro në ditë, 3413 euro në orë, 56 euro në minutë dhe 94 cent në sekond.

Sekondë: 0.94 cent

Minutë: 56.85 euro

Orë: 3413 euro

Ditë: 81.940 euro

Javë: 573.570 euro

Muaj: 2.490,000 euro

Vit: 29.830.000 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here